9 غذای معروف ارمنستان برای تجربه کامل طعم‌های محلی

9 غذای محلی ارمنستان که نباید از دست بدهید.

غذاهای ارمنی یکی از غنی‌ترین و متنوع‌ترین غذاهای منطقه قفقاز هستند که فرهنگ و تاریخ این کشور را منعکس می‌کنند. در اینجا 9 غذای محلی ارمنستان را معرفی می‌کنیم که هر مسافری باید تجربه کند.

9 غذای معروف ارمنستان برای تجربه کامل طعم‌های محلی

1. خورواتس (Khorovats)

خورواتس یا کباب ارمنی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ارمنستان است که به صورت سنتی بر روی زغال پخته می‌شود. این کباب از گوشت گوسفند یا مرغ تهیه شده و طعم دودی خاصی دارد که آن را از سایر کباب‌ها متمایز می‌کند.

2. دلمه (Dolma)

دلمه از برگ انگور یا سبزیجاتی مانند فلفل، گوجه و بادمجان پرشده با ترکیبی از گوشت و برنج تهیه می‌شود. طعم دلمه با استفاده از ادویه‌های معطر، دلپذیر و خوشمزه است و در اکثر وعده‌های غذایی ارمنی‌ها حضور دارد.

3. لاواش (Lavash)

لاواش نان سنتی ارمنی است که به نازکی کاغذ تهیه می‌شود و بخش جدانشدنی از سفره‌های ارمنی است. این نان به طور سنتی با خوراک‌های محلی مانند خورواتس و دلمه سرو می‌شود و یکی از قدیمی‌ترین نان‌های جهان است.

4. هریسا (Harissa)

هریسا یک خوراک گرم و مقوی است که از ترکیب گندم خرد شده و گوشت مرغ یا گوسفند تهیه می‌شود. این غذا معمولاً در جشن‌های مذهبی و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود و به دلیل طعم خاص و دلپذیرش مورد علاقه مردم ارمنستان است.

5. ژینگیالوف هاتس (Zhingyalov Hats)

این غذا یک نان پر شده با بیش از 10 نوع سبزی تازه و معطر است. ژینگیالوف هاتس به دلیل طعم گیاهی و منحصر به فرد خود، در مناطق کوهستانی ارمنستان بسیار محبوب است.

6. کاش (Khash)

یک غذای سنتی که در فصل زمستان سرو می‌شود. کاش از پاچه گاو پخته شده تهیه می‌شود و به عنوان یک غذای مقوی و گرم‌کننده شناخته می‌شود. این غذا به همراه لاواش و سیر سرو می‌شود و برای درمان سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

7. تابول (Tabbouleh)

این سالاد سبک و سالم از بلغور، جعفری، گوجه‌فرنگی و پیاز تهیه می‌شود. هرچند تابول در سراسر خاورمیانه محبوب است، اما در ارمنستان نیز یکی از سالادهای پرطرفدار به شمار می‌رود.

8. گاتا (Gata)

گاتا یک شیرینی سنتی ارمنی است که از خمیر کره‌ای و ترکیبی از آرد و شکر تهیه می‌شود. این شیرینی در انواع مختلف تهیه می‌شود و برای مناسبت‌ها و جشن‌های خاص سرو می‌شود.

9. بستره (Basturma)

بستره یا گوشت خشک‌شده یکی از غذاهای مشهور ارمنی است که به طور خاص با ادویه‌جات فراوان تهیه می‌شود. این خوراک به عنوان پیش‌غذا یا در کنار سایر غذاها سرو می‌شود و طرفداران زیادی در ارمنستان دارد.

نتیجه‌گیری

هر کدام از این غذاهای محلی ارمنستان، بخشی از تاریخ و فرهنگ این کشور را در خود جای داده‌اند. تجربه طعم‌های متنوع و سنتی ارمنی نه تنها لذت‌بخش است، بلکه شما را به دنیای جدیدی از فرهنگ غذایی این کشور می‌برد. اگر قصد سفر به ارمنستان را دارید، حتماً این غذاها را امتحان کنید.

پیشنهاد ویژه: برای رزرو بلیط سفر به ارمنستان و تجربه این غذاهای خوشمزه، به موج زمزم مراجعه کنید و سفری فراموش‌نشدنی را برنامه‌ریزی کنید.


خرید بلیط هواپیما

بدلیل گذشت 15 دقیقه از زمان آخرین بروز رسانی باید جستجوی خود را تکرار نمایید.


جستجوی جدید
×
English العربی

راهنمای نصب اپلیکیشن iOS

1. در مرورگر سافاری در نوار پایین همین صفحه این دکمه را فشار دهید :

2.در منو باز شده ردیف پایین را به سمت چپ بکشید (در iOS13 به سمت بالا بکشید) و این دکمه را فشار دهید :

3. در بالای صفحه این دکمه را فشار دهید :

4. پس از بستن مرورگر، آیکون اپلیکیشن به گوشی شما اضافه شده و آماده استفاده میباشد.

1.في أسفل متصفح Safari ، انقر فوق :

2.في القائمة المنبثقة ، اسحب الصف السفلي إلى اليسار (iOS13 اسحب إلى أعلى) واضغط على هذا الزر:

3. في الجزء العلوي من الشاشة ، اضغط على هذا الزر:

4. بعد إغلاق المتصفح ، أيقونة التطبيق على الهاتف لقد أضفت وجاهزة للاستخدام.

1. In the toolbar on the bottom of the Safari browser, click on :

2. Select the :

3. In the next step, in the top right corner, click on :

4. A shortcut of the app will appear on your home screen, and the app is ready to use.