ویزای مولتیپل یا ویزای چند بار ورود چیست
ویزای مولتیپل یا چند ورودی چیست؟
ویزای مولتیپل یا ویزای چند بار ورود یکی دیگر از مجوز های رایج سفرهای خارجی است. ویزای چند بار ورود به شما این امکان را می دهد که بدون درخواست ویزا یا ثبت سفر، چندین بار در طول مدت اعتبار ویزای خود به کشور مقصد وارد و از آن خارج شوند. توجه داشته باشید که معمولا هر بازدید و ورود محدود به تعداد روزهای مشخصی است که نمی توانید از آنها تجاوز کنید. همچنین، برخی از کشورها ممکن است تعداد ورودها را محدود کنند. مثلا با دریافت یک ویزای مولتیپل محدود ممکن است تنها حق دو تا سه بار ورود و خروج به کشور مورد نظر را داشته باشید. هر چند در بیشتر موارد، ویزای چندبار ورود به دارنده این امکان را می دهد که تا تاریخ انقضای آن به صورت نامحدودی به کشور صادر کننده ویزا وارد یا از آن خارج شود. بنابراین همیشه قبل از درخواست ویزا، جزئیات و قوانین کشور مورد نظر را در زمینه صدور ویزای مولتیپل و سایر انواع آن بررسی کنید.
ویزای مولتیپل یا ویزای چند بار ورود یکی دیگر از مجوز های رایج سفرهای خارجی است.
تفاوت ویزای مولتیپل با ویزای سینگل
ویزای سینگل که به ویزای یکبار ورود نیز مشهور است به شما این امکان را می دهد که در طول مدت اعتبار آن فقط یک بار وارد کشور مقصد شوید و در صورت خروج از کشور مذکور برای ورود دوباره باید مجددا ویزا دریافت نمایید. در مورد ویزای مولتیپل یا ویزای چند بار ورود وضع به گونه ای دیگر است. ویزای مولتیپل به شما این امکان را می دهد که چندین بار به کشور مقصد بازگردید. به بیانی دیگر شما با در دست داشتن ویزای مولتیپل می توانید به کشور مقصد چندین بار وارد و از آن خارج شوید. اما توجه داشته باشید، برخی ویزاها نیز وجود دارند که فقط 2 یا 3 ورود را مجاز میکنند.
ویزای مولتیپل یا چند بار ورود برای چه مدت اعتبار دارد؟
مدت اعتبار ویزای مولتیپل بسته به کشوری که ویزا را صادر می کند متفاوت خواهد بود. در برخی موارد، مسافر می تواند بین گزینه های مختلف طول مدت اعتبار ویزای مولتیپل یکی را انتخاب کند. به صورت کلی ویزاهای مولتیپل یا چند بار ورود از نظر اعتبار دارای دوره های طولانی مدت هستند. در ذیل به برخی از نمونه های ویزای مولتیپل که توسط کشورهای مختلف صادر می شود اشاره شده است.
مدت اعتبار ویزای مولتیپل کشور کانادا «eTA» 5 سال می باشد. ویزای مولتیپل «US ESTA» ایالات متحده آمریکا اعتباری دو ساله دارد. ویزای مولتیپل «ETA» و «eVisitor» کشور استرالیا هر یک به مدت یک سال معتبر هستند. یکی دیگر از نمونه ها ویزای الکترونیکی ترکیه است که 180 روز اعتبار دارد. در این نوع ویزا شخص مسافر می توانید مولتیپل بودن یا سینگل بودن ویزا را مشخص کند. اگر چه دوره اعتبار برای ویزای مولتیپل یا چند بار ورود غالبا طولانی مدت است، اما به طور معمول محدودیتی از سوی کشور صادر کننده ویزا برای مدت زمانی که دارنده ویزای مولتیپل می تواند در هر بازدید در کشور اقامت کند وجود دارد.
به عنوان مثال، ویزای مولتیپل «eTA» کانادا به مدت 5 سال معتبر است. دارنده این نوع ویزا می تواند هر چند بار که بخواهد به این کشور مراجعه کند. اما در نظر داشته باشید که هر اقامت شخص دارنده ویزای مولتیپل«eTA»، حداکثر 6 ماه می تواند به طول انجامد. مثال بعدی مربوط به ایالات متحده آمریکا است که با ویزای مولتیپل نوع «B1/B2» آن تنها به مدت 180 روز اجازه اقامت در این کشور را خواهید داشت.
مدت اعتبار ویزای مولتیپل بسته به کشوری که ویزا را صادر می کند متفاوت خواهد بود.
هزینه ویزای چند بار ورود در مقایسه با یک بار ورود چقدر است؟
ویزای مولتیپل یا چند بار ورود معمولا هزینه بیشتری نسبت به ویزای سینگل یا یک بار ورود دارد، اما قیمت و نوع ویزا از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. توصیه آژانس مسافرتی موج زمزم به شما این است که جزئیات قیمت هر ویزا را در وب سایت سفارت کشور مورد نظر جستجو کنید یا از آژانس های مسافرتی معتبر جویای آن شوید. آژانس مسافرتی موج زمزم ارائه کننده انواع تورهای زیارتی و سیاحتی می باشد. در صورت تمایل به سفرهای داخلی یا خارجی می توانید با مراجعه به سایت آژانس مسافرتی موج زمزم از خدماتی چون رزرو هتل، خرید بلیط هواپیما، بلیط قطار و... بهره مند شوید.
کدام کشورهای عضو شینگن ویزای چند بار ورود می دهند؟
ویزای مولتیپل یا چند بار ورود شینگن همه اعضای منطقه شینگن را پوشش می دهد. ویزای مولتیپل شینگن معمولا اعتبارهایی 1، 3 یا 5 ساله دارند. کشورهای عضو شینگن که ویزای مولتیپل صادر می کنند عبارتند از: لوکزامبورگ، بلژیک، جمهوری چک، استونی، فنلاند، اسلوونی، یونان، لیختن اشتاین، مجارستان، فرانسه، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، هلند، نروژ، لهستان، اتریش، مالت، پرتغال، دانمارک، اسلواکی، اسپانیا، سوئد، آلمان و سوئیس.
تفاوت ویزای «B1 » و «B2» ایالات متحده آمریکا
ویزای «B1 » و «B2» هر دو جزو ویزاهای موقتی و غیر مهاجرتی هستند که به فرد اجازه می دهند برای فعالیت های بازرگانی یا توریستی به ایالات متحده آمریکا سفر کند. عموما تمام انگیزه های سفر موقت زیر مجموعه ویزای نوع «B» هستند به غیر از سفرهای دانشجویی که زیر مجموعه ویزای «F1» می باشند. ویزای «B1» مربوط به سفرهای کاری است، در حالی که ویزای «B2» مربوط به موارد گردشگری چون گذراندن تعطیلات یا ملاقات با اقوام می باشد.
بیشتر انگیزه های سفر با ویزای «B1 » و «B2» شامل مواردی است که در ادامه می آید. انجام امور بازرگانی، مانند مباحثه برای یک قرارداد یا شرکت در گردهمایی های کاری، شرکت در یک کنگره مرتبط با یک کسب و کار، تحصیلات، تسویه ملک یکی از اقوام، انجام فعالیت های توریستی یا گذراندن تعطیلات، بازدید از خانواده، گردشگری سلامت و سفر درمانی، شرکت در رویدادهایی چون کنسرت ها یا کلاس ها و...
ویزای «B1 » و «B2» هر دو جزو ویزاهای موقتی و غیر مهاجرتی هستند.
کشورهایی بدون ویزا برای ایرانی ها
پاسپورت ایرانی در حال حاضر بر اساس شاخص های رتبه بندی پاسپورت در دنیا دارای رتبه 104 است. دارندگان پاسپورت ایرانی تنها به 10 مقصد از جمله: ترکیه (برای اقامتی 90 روزه)، ارمنستان (برای اقامتی90 روزه)، دومینیکا (برای اقامتی 21 روزه)، اکوادور (برای اقامتی 90 روزه)، هائیتی (برای اقامتی 90 روزه)، ونزوئلا ( برای اقامتی 15 روزه)، گرجستان (برای اقامتی 45 روزه)، مالزی (برای اقامتی 14 روزه)، ایالات فدرال میکرونزی (برای اقامتی 30 روزه)، عراق و سوریه (بدون محدودیت) دسترسی بدون ویزا دارند.
پاسپورت ایرانی در حال حاضر بر اساس شاخص های رتبه بندی پاسپورت در دنیا دارای رتبه 104 است.